Usluge

Možemo vam ponuditi kompletnu organizaciju i ispuniti vaše želje kako bi doživeli naš Beograd na potpuno jedinstven način.

Usluga transporta od i do aerodroma, kao i do željenih destinacija, rezervacija najboljih restorana, noćnih klubova i splavova.

Organizovanje tura, vodiča, hostesa, poslovnih seminara, momačkih večeri, keteringa, svih vrsta proslava je ono što mi nudimo. Saradjujemo sa najboljim restoranima i klubovima u gradu shodno tome smo Vam na raspolaganju kako bi ispunili vaše želje.

Možemo Vam organizovati obilazak Beograda autom sa uslugom vodiča, tako da možete da osetite Beograd na pravi način uz maksimalni komfor.

Organizacija obilaska Beograda pešaka, ture po beogradskom podzemlju, boemskoj četvrti Skadarliji, obilazak poznatih beogradskih kafića, pabova, kafana i klubova.

Možemo Vam ponuditi prevoz na Exit festival u Novom Sadu, prevoz do festivala trube Guča i sve ostale atrakcije koje želite posetiti.

Ako imate neku želju za obilaskom Beograda, Srbije i regiona recite nam, a mi ćemo se potruditi da Vam organizujemo na pravi način.

Beograd trenutno ima preko 80km staza za bickl, tako da obilazak Beograda biciklom takodje može biti odlična ideja.

Usluga pranja veša je takođe na raspolaganju, kao i štampanje dokumenata i bording karata, besplatan parking i čuvanje prtljaga.

Imamo mogućnost da ugostimo osobe sa invaliditetom.