Lokacija

Imamo savršenu lokaciju u centru grada. Nalazimo se baš preko puta bivše glavne železničke i autobuske stanice. Trg Slavija je udaljen 10 minuta hoda. Mi smo na 5 minuta šetnje od svih glavnih atrakcija Beograda. Mi smo u srcu Savamale, najpopularnijeg dela Beograda i imamo najbolji pogled na Beograd na vodi.

Od glavne železničke stanice

Nalazimo se baš preko puta bivše glavne železničke stanice. Samo pređite ulicu i naći ćete se ispred DREAM HOSTEL-a. Naša adresa je Savski Trg 9, 4-ti sprat.

 

Od glavne autobuske stanice

Kad siđete sa autobusa idite desno u Karadjordjevu ulicu. Kad se nađete ispred bivše glavne železničke stanice mi smo tačno preko puta. Adresa je Savski trg 9, 4-ti sprat.

 

Od autoputa E 70 i E 75

Mi smo u blizini autoputa E – 70 i E – 75 koji spajaju Zapadnu i Istočnu Evropu. Ovaj autoput ide iz Italije, Slovenije i Hrvatske na jednoj strani, i na drugoj strani u Mađarsku kroz Vojvodinu i ide na jug i istok Evrope – Makedonija, Grčka i Bugarska. Takođe, ovaj autoput prolazi pored aerodorma i od izlaza „centar grada“ autoputem. Kad stignete u Savsku ulicu idite pravo do Savskog trga. Naša adresa je Savski trg br 9, 4-ti sprat.

Od aerodroma

Sa aerodroma „Nikola Tesla“ možete iskoristiti linijski autobus i sići na bivšoj glavnoj železničkoj stanici. Mi se nalazimo pravo preko puta . Locirani smo na Savskom trgu br. 9 na 4-tom spratu.

Mi Vas čekamo

Dram Hostel – savršeno mesto za Vas